Ferienhaus Dänemark  

Ferienhaus Bewertungen

Haben Sie eine Ferienwohnung oder Ferienhaus in Dänemark gemietet, indem Sie unser Portal oder unsere Agentur benutzt haben? Dann teilen Sie bitte Ihre Erfahrungen mit anderen Urlaubern. Erzählen Sie uns, wie die Qualität Ihrer Unterkunft auf Sie gewirkt hat, wie Sie die Ausstattung fanden, das Urlaubsgebiet und den Service, der Ihnen vom Eigentümer oder der Agentur entgegengebracht worden ist.

Diese Informationen sind nützlich für andere Urlauber, wenn diese sich für ihre nächsten Ferien nach einer Unterkunft umsehen.

Die letze 50 Bewertungen sehen Sie hier:


Bewertet von:Elke Jensen
urlaubsperiode:Oktober 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Alt klappede til punkt og prikke. Der ventede ovenikøbet lidt lækkert til ganen, da vi ankom. Dejlig rent og billigt at opvarme på trods af vældig megen blæst de fleste dage. Meget stille område uden trafik.



Bewertet von:Kim Houman
urlaubsperiode:Oktober 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.



Bewertet von:
urlaubsperiode:Oktober 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Ansich ein schönes Haus,aber es gab einige Dinge die erneuert werden müssten.Der Duschkopf war defekt.Es spritze nach allen Seiten.Die Fugen schwarz voll Schimmel.Das Kinderbett so verdreckt.Da möchte man kein Kind mehr reinlegen.Wir haben unseres lieber in die Mitte genommen.Die Matratzen und Betten voll Flecken.Wie haben für eine Woche 1500,-€bezahlt.Da hätten wir etwas anderes erwartet.



Bewertet von:Diana Jensen
urlaubsperiode:Oktober 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Karina Sommer
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Wir haben im August unseren Urlaub hier verbracht. Es ist sehr einfach, aber gemütlich und man hat alles was man braucht. Es fühlt sich an wie in den alten Tagen, einfach gut. Die Eigentümer sind sehr nett und hilfsbereit. Der große, kinderfreundliche Strand ist nur ein paar Schritte entfernt. Wir kommen gerne wieder!



Bewertet von:Margarete
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.



Bewertet von:Preben og Ulla
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi har nydt en uge i det dejlige sommerhus Der var rent og pænt - hyggeligt samt der er alt, hvad man har brug for inde og ude. Lækre terrasser med dejlige møbler Området er værd at tage ud i - Skønne stisystemer mulighed for cykelture ( cykler til rådighed sågar.) Vitskøl kloster - Løgstør - Næsbydale… Vi blev modtaget med en velkomstkurv fra værtsparret / fantastisk betænksom. Vi kan varmt anbefale dette skønne hus og område, kommer gerne igen.



Bewertet von:Kamilla Bredberg
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Ole & Edith
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi har haft en dejlig uge med gå- og cykelture god mad og gode bøger. Venlig hilsen Edith og Ole



Bewertet von:Helle og Thyge.
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi nød vores ophold i huset og omgivelserne ikke mindre - uden forbehold.



Bewertet von:Lilian Steffensen
urlaubsperiode:August 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Huset var som det var beskrevet i opslaget, så vi fik helt og holdent hvad vi kunne forvente. Pris og kvalitet var i overensstemmelse med hvad der var var lovet i opslaget.Servicen var over de 5 stjerner der kunne gives, udlejer er meget lydhør, og virkelig opsat på at det at leje hans sommerhus, skal være en god oplevelse, tak for det. Området er bare rigtig flot, og der er et utal af muligheder for oplevelser, både hvis man er til købte aktiviteter som golf/ minigolf, men absolut også hvis man er naturelsker, og bare vil nyde freden, ved vandet eller hjemme i sommerhuset



Bewertet von:Mona Damm
urlaubsperiode:Juli 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Hyggeligt sommerhus med god beliggenhed. Kort afstand til stranden. Dejligt med nyt køkken og nye dyner/puder. Udlejer er rar og hurtig til at svare ved spørgsmål. Vi havde en rigtig varm og god uge i sommerhuset.



Bewertet von:Daniel og Melina
urlaubsperiode:Juni 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Fantastisk sommerhus og skøn billigenhed i naturrige omgivelser. Vi havde en uges ferie der og var på mange skønne gåture i de flotte og rolige naturomgivelser. Alt i alt rigtig fantastisk sted, der var rent og pænt og der er alt hvad man har brug for med hensyn til service og køkkengrej mm. Super sødt værtspar - kan klart anbefales☺️



Bewertet von:Iben Søgaard Stephansen
urlaubsperiode:Juli 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Fra første kontakt har det været en god oplevelse at leje dette sommerhus. Udlejer er imødekommende og vi har kun oplevet god service, både før under og efter.. Huset er et dejlig sommerhus, med plads til hygge både inde og ude, terrassen og udestuen er virkelig lækker og vi har kunne nyde hele ferien ude. Området rummer både skov og vand og vores unger har haft de bedste rammer for en skøn ferie 🌞



Bewertet von:Lena Jørgensen
urlaubsperiode:Juli 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Super handicap venlig hus. Havde en bror på besøg i kørestol som kunne komme rundt i hele huset uden problem. Huset opfyldt alle vores ønsker så vi har allerede booket det til vinterferien.



Bewertet von:Karo
urlaubsperiode:Juni 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

"Verwohntes Haus auf Traumgrundstück". Leider ist das Haus in einem absolut schlechten Zustand. Der Whirlpoolraum ist wegen Schimmels nicht nutzbar, die angegebene Fußbodenheizung im unteren Bad ist nicht mehr vorhanden, Geschirr und Küchenuntensilien dürftig, alt und nicht für 8 Personen ausreichend. 1. Stock schönes Bad und schönes großes Schlafzimmer. Die Sauberkeit im gesamten Haus lässt leider auch sehr zu wünschen übrig, was bereits im Gästebuch immer wieder erwähnt wurde. Auch der TV im Wohnzimmer ist viel zu klein. Die Lage dafür ist ein absoluter Traum, der Tennisplatz schön und die Terrasse ebenfalls. Nach Blavand kommen wir immer gern wieder, jedoch nicht in dieses auf den Fotos so einladend aussehende Haus. Es müsste komplett renoviert und erneuert werden. Ist den Preis nicht wert. All diese Informationen haben wir auch bei der Abreise im Dancenter-Büro persönlich vorgetragen. Der Service dort ist sehr zuvorkommend und freundlich und schnell bei der Behebung von Mängeln.



Bewertet von:Niels Rasmussen
urlaubsperiode:Juni 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels



Bewertet von:Claus
urlaubsperiode:Maj 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Dejlig hus med alt hvad man behøver



Bewertet von:Kamma.baggesen
urlaubsperiode:April 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi havde en dejlig uge, med gode ture i området hver dag, vejret viste sig fra den bedste side, så vi kunne nyde terrassen, når vi kom hjem fra tur om eftermiddagen.



Bewertet von:Christine Weis
urlaubsperiode:April 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Dejligt sommerhus i rigtig skønt sommerhus område. Hyggelig velkomst hilsen. Er man til fred og ro og lange gåture er sommerhuset klart anbefalelsesværdigt 🌞. Kan besøges mange gange.



Bewertet von:Christine
urlaubsperiode:April 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Har oprettet bedømmelse tidligere i dag men fik trykket for tidligt afsted - så alle stjerner ikke kom ordentligt med. Har kun positive ting at sige om sommerhuset og området🌼.



Bewertet von:J.L.Madsen
urlaubsperiode:Februar 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Efter problemer med både fjernsynskanaler og internet, som blev løst i lønet af første dag, var alt ok. Huset var dog ikke særligt godt rengjort da vi ankom... masser af spindelvæv, bl.a. bag elradiatorer, og ventilatoren på badeværelset var meget langhåret, nærmest lodden. Sauna blev ikke brugt. Men alt i alt en ok oplevelse.



Bewertet von:Anette
urlaubsperiode:Februar 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Nina
urlaubsperiode:Februar 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Havde en fantastisk afslappende uge i dette skønne sommerhus. Vi følte os godt tilpas med det sammen. Dejligt pænt rengjort, skøn velkomsthilsen. Skønne lyse rum. Der manglede intet for at vi kunne få en skøn uge. Skøn natur, med hyggeligt fugleliv.



Bewertet von:Søren Sebelin
urlaubsperiode:Januar 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.



Bewertet von:Sofie Abrahamsen
urlaubsperiode:Januar 2021
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi har igen været på ferie i det her fantastiske sommerhus - det er dejligt afslappende, med helt igennem skønne omgivelser. Flot natur og dejligt med brusen fra havet, og vinden i håret 😊 Grunden til 4 stjerner, er blot at ungerne ønsker sig boblebad eller vildmarksbad til næste gang, haha 😂🙈. Alt i alt et ophold værd. Og vi kommer hvertfald gerne igen 👍🏻🥳 De bedste hilsner, Sofie og familie.



Bewertet von:Helle Knudsen
urlaubsperiode:Oktober 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Betina Damm
urlaubsperiode:Oktober 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Dejligt autentisk sommerhus. Beliggende tæt på dejlig strand. Huset er lille og hyggeligt. Udlejer er flink og hjælpsom. Ikke noget luksushus, men hvis man vil have autentisk sommerhus hygge er dette hus perfekt.



Bewertet von:Britta D.
urlaubsperiode:September 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Ein in die Jahre gekommenes, aber gemütliches Haus, in dem wir uns grundsätzlich wohl gefühlt haben. Allerdings haben die Schlafzimmer und das Bad eine Renovierung nötig. Bettdecken u. Kissen müssten ausgetauscht werden. Ansonsten super Gegend zum Fahrradfahren, Kaufmann in der Nähe, Strand schnell fußläufig erreichbar.



Bewertet von:Siggi
urlaubsperiode:August 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Es war ein traumhafter Urlaub mit viel Sonnen-schein und ohne Quallen. Dieses charmante Ferienhaus liegt so ruhig direkt am Meer und den Plantagen. Der Vermieter Hugo Nielsen ist sehr unkompliziert und hilft sofort. Wir haben uns in dieses Ferienhaus verliebt und kommen, wenn alles klappt, nächstes Jahr wieder. Siggi und Moni



Bewertet von:Tom P. Hansen
urlaubsperiode:August 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Virkelig dejligt sommerhus i skønne rolige omgivelser. Dejlig stor have med mange udfoldelsesmuligheder. Børnene elskede det.



Bewertet von:Hanne jacobsen
urlaubsperiode:September 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Lone Skou
urlaubsperiode:August 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Et helt igennem godt sommerhus, hvor intet mangler. Området er dejligt, og det ligger centralt for mange gode udflugter. Det kan klart anbefales, og vil i høj grad indgå i vore fremtidige ferie-overvejelser.



Bewertet von:Tanja Müsse
urlaubsperiode:August 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Sehr schönes, gemütliches und sauberes Ferienhaus, mit einer tollen überdachten und umbauten Terrasse, wo man bei fast jeder Wetterlage sitzen kann. Sehr netter Vermieter, mit persönlichem Kontakt bei Fragen oder sonstigen Anliegen. Schöne Gegend, zum Fahrrad fahren sehr gut geeignet. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.



Bewertet von:Kamilla Bredberg
urlaubsperiode:August 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Kamilla Bredberg
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Maria Andersen
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Et rigtig skønt og hyggeligt sommerhus der har alt hvad man behøver. Også cykler. En lille idyllisk oase. Og så bliver man budt velkommen med lidt godt til ganen til både store som små. Er man til mange lange gåture af naturstier er der rig mulighed for dette. Vi havde 4 børn med hvor af de 3 er under 3 år. Vi manglede dog lidt mere i området til dem så som legeplads. Når vi nu var 6 personer afsted var bilen proppet. Havde vi haft plads til deres løbecykler så havde det været en fantastisk mulighed for at udforske området med dem på. Vores bedømmelse af området er kun baseret på vi havde 3 små børn med. Kunne jeg komme på kærestetur med manden så er det bestemt her jeg skal være.



Bewertet von:
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Karina
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Et flot velholdt og pænt rent hus. Den er i nogle flotte omgivelser, hvor man har en fin udsigt over vandet. Det er dejligt at man har adgang til forskellige faciliteter. Ejer yder god service og huset anbefales gerne.



Bewertet von:
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Es war sehr schön.Wir haben ein perfekt eingerichtetes Ferienhaus vorgefunden. Alles sehr sauber und ordentlich. Vermieter sehr freundlich und zu unserem Glück spricht er deutsch. Danke nochmal für alles. Wir kommen gerne wieder. Was auch schön war kurzer Weg zur Ostsee Viele Grüße Annette und Thomas



Bewertet von:Familen Christensen
urlaubsperiode:Juni 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Skønt sommerhus med den bedste beliggenhed. Rent, pænt og velindrettet hus. Der var alt hvad vi havde brug for. Området har en fantastisk natur. God kontakt med udlejer. Anbefalelsesværdig !



Bewertet von:Familien Kristensen
urlaubsperiode:Juni 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Rigtig godt og rent hus. Virkelig god oplevelse med Løjt Feriehuse som vi kan varmt anbefale.



Bewertet von:Birgit Olesen
urlaubsperiode:Juli 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Der var en del mangler og ikke særligt rent



Bewertet von:Jette Marie, Louise, Maria og Natacha
urlaubsperiode:Maj 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Vi havde nogle skønne dage i dejlige omgivelser, som blev brugt på gåture, brætspil og hygge. Vi vil klart anbefale sommerhuset til andre, der har behov for at koble helt fra, og komme væk fra hverdagens ræs.



Bewertet von:Familie på 4 m. 2 teens
urlaubsperiode:Maj 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Pragtfuldt sted, meget indbydende og roligt. Ideelt til afslapning, samt skønne kortere og længere ture i det smukke landskab. Det passede perfekt til vores behov, og vi kan på det varmeste anbefale et/flere ophold, på tværs af årstiderne !



Bewertet von:Tommy Lillebo
urlaubsperiode:Marts 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Det bedste sommerhus vi til dato har lejet i Løjt ferieby. Rent, pænt og velholdt.



Bewertet von:Malthe Hahn
urlaubsperiode:Februar 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:



Bewertet von:Vibeke
urlaubsperiode:Januar 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

sehen Sie Bewertungen auf dieser Seite www.casaazul.dk



Bewertet von:Vibeke
urlaubsperiode:Januar 2020
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

sehen Sie Bewertungen auf dieser Seite www.casaazul.dk



Bewertet von:Sofie
urlaubsperiode:December 2019
Haus:
Preis/Kvalität:
Service:
Ort:

Jeg lejede dette helt igennem fantastiske sommerhus i 2 uger. Ankommer til en lækker velkomstgave- dejligt! Min familie og jeg, holdte både jul og nytår der. Vi fik vandret en del i området, og ture til vandet, for at blive blæst igennem😅👍🏻 Vi klager bestemt ikke! Kan helt klart anbefales til andre- det er nok ikke sidste gang vi lejer det her sommerhus🥳


Top 10 Fewos

    (5,00)



    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    (5,00)



    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    (5,00)



    Øster Hurup Sommerhus


    (5,00)



    Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


    (5,00)



    Hyggeligt Lønstrup-sommerhus. LEDIGE UGER NU!!


    (5,00)



    Bed og Kitchen - Anneks til leje i Sejrøbugten


    (4,94)



    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


    (4,90)



    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


    (4,87)



    Nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand


    (4,83)



    Lille Skovly